"


Οργή κατά Καμμένου από πολίτες στα καμένα... ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με διάθεση να δώσει μάχη, όχι για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή ή την περιουσία τους και έζησαν την κόλαση, αλλά για να υπερασπιστεί το υπουργείο του,
Ο Υπουργός Ε.Α. Πάνος Καμμένος, επισκέφθηκε σήμερα το Μάτι που έχει γίνει τάφος για  81 ανθρώπους κι ενώ βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου, οι οποίοι έχασαν τους ανθρώπους τους και την περιουσία τους, όχι μόνο αμφισβήτησε τα λεγόμενά τους από τον εφιάλτη που έζησαν, αλλά διαπληκτίστηκε μαζί τους.

Σε δηλώσεις του στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC και χωρίς ίχνος ντροπής φόρτωσε της ευθύνες της τραγωδίας στους κατοίκους της περιοχής. (διαβάστε εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Χωρίς να αναλάβει καμία ευθύνη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρουσίασε την δική του πραγματικότητα, δηλώνοντας ότι όλα είναι καλά καμωμένα από την πλευρά της κυβέρνησης και του υπουργείου του και πως κάηκαν όσοι καταπάτησαν την περιοχή, επιρρίπτοντας ευθύνες στους ίδιους τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους…!

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ PARAPOLITIKA.GR

Πολίτες που συνάντησε τον ρώτησαν γιατί δεν υπήρχαν ελικόπτερα να φωτίζουν την περιοχή το βράδυ της πυρκαγιάς, με τον Πάνο Καμμένο να επιμένει ότι τα ελικόπτερα ήταν στην περιοχή από νωρίς, ενώ ο πολίτης ωρύονταν πως "εγώ μέχρι τα μεσάνυχτα ήμουν στη θάλασσα, δεν είδα κανένα". Λίγο αργότερα μια γυναίκα με δάκρυα στα μάτια ρώτησε τον Πάνο Καμμένο γιατί τους εγκατέλειψαν και τους άφησαν να καούν ζωντανοί.

Καμμένος σε πυρόπληκτο: «Μόνο ο Πορτοσάλτε και εσείς τα λέτε αυτά»

Απίστευτα προκλητικός ο Πάνος Καμμένος όχι μόνο δεν είπε μια συγνώμη στους κατοίκους που βίωσαν δραματικές στιγμές, αλλά αντίθετα οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί για την απρέπεια που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του μαρτυρίου.   Κάτοικος της περιοχής περιέγραφε με δάκρυα στα μάτια την κατάσταση που επικρατούσε την Δευτέρα στην περιοχή με τη φωτιά να καταστρέφει και να σκοτώνει.

Μάλιστα όταν είπε στον κ.Καμμένο ότι δεν είδε άμεσα την βόηθεια από τις ένοπλες δυνάμεις, ο υπουργός Άμυνας του απάντησε: «Μόνο ο Πορτοσάλτε και εσείς τα λέτε αυτά».   «Μας αφήσατε μόνους μας, δεν υπήρχε κανείς» είπε ο άνδρας στον υπουργό πριν ξεσπάσει και δακρύσει. Μία νεαρή κοπέλα είπε στον υπουργό «Μας είπαν "βουτήξτε να σωθείτε". Πώς να βουτήξουν οι ηλικιωμένοι;»

Αμήχανος ο κ.Καμμένος ψέλισε «θα ανοίξουμε τους δρόμους προς τη θάλασσα. Αυτά έγιναν, τώρα θα υπάρξει πρόσβαση στην παραλία». «Ηταν εδώ οι βάρκες, οι βατραχάνθρωποι, το λιμενικό...» είπε στη συνέχεια ο υπουργός Αμυνας. «Δεν ήταν κανείς», απάντησε ο πολίτης για να ακούσει τον κ.Καμμένο να του λέει: «δεν σε πιστεύω. Τα παιδιά σου ποιός τα έβγαλε;». «Εγώ τα έβγαλα», απάντησε ο άνθρωπος για να ακούσε την κ.Καμμένο να λέει προκλητικά: «Αυτά τα λες εσύ κι ο Πορτοσάλτε».






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ