"


Εξαιρετική διοργάνωση από το Omixlh Crew και τεράστια επιτυχία στον 3ο γύρο του Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και με εξαιρετική διοργάνωση από το Omixlh Crew, ολοκληρώθηκαν με τεράστια  επιτυχία οι αγώνες του 3ου γύρου για το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill, που πραγματοποιήθηκε σε μία εξαιρετική περιοχή με εντυπωσιακή πίστα στο Σιδηροχώρι.
Να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο Κύπελλο διοργανώνεται από τους αναβάτες για τους αναβάτες. Μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένων αγώνων η νέα οργανωτική επιτροπή φιλοδοξεί να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα το θεσμό προσδίδοντας του μάλιστα διεθνή χαρακτήρα. Για το 2018 θα πραγματοποιηθούν έξι (6) αγώνες εκ των οποίων θα προσμετρούν τα πέντε (5) καλύτερα αποτελέσματα κάθε αναβάτη.
 Το σημαντικότερο όμως είναι πως ο ένας αγώνας από τους έξι θα προσμετρά στο Βαλκανικό Κύπελλο Downhill της UCI, ενώ για πρώτη φορά επιλέχθηκε η πόλη της Καστοριάς,  και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι και η τελευταία,  αφού όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές αλλά και  το κοινό απόλαυσαν την πίστα και τους αγώνες, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για την οργάνωση αλλά και την περιοχή γενικότερα.
Είχαν προηγηθεί οι αγώνες σε Τύρναβο Λάρισας και Μουζάκι Καρδίτσας, ενώ για πρώτη φορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Πανελλήνιου DH μπήκε η πόλη της Καστοριάς με την  διοργάνωση του τρίτου  αγώνας του θεσμού στις 7 Ιουλίου.
Η φοβερή ομάδα Omixlh Crew, με κορυφαίες διοργανώσεις extreme events το καλοκαίρι στη λίμνη της Καστοριάς και το χειμώνα στο Χιονοδρομικό κέντρο Βίτσι, ανέλαβε να στήσει έναν άρτιο αγώνα DH στο Iron Trail, που φημίζεται για τη φοβερή ροή του, τα τρελά γκάζια του, αλλά και τα εντυπωσιακά άλματα. Μάλιστα η πίστα μήκους 1,8 χλμ, είχε φοβερό χώμα, υπέροχη βλάστηση και πολλές κατασκευές προσεκτικά φτιαγμένες από μια ομάδα με πολύ μεράκι και αγάπη για το σπορ.
Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 60 αθλητές από όλη την Ελλάδα, ενώ υπήρξαν και ορισμένες συμμετοχές από το εξωτερικό, προσφέροντας εκπληκτικό και ανεπανάληπτο θέαμα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Omixlh Crew για μία ακόμη πετυχημένη δράση τους στην περιοχή μας, αφού πέρα από το διοργανωτικό σκέλος, πρόβαλλαν τουριστικά και τις ομορφιές της περιοχής μας.
Τέλος την.. σκυτάλη στους πανελλήνιους αγώνες Κυπέλλου Downhill, τον 4ο γύρο παίρνει η Κύμη Εύβοιας στις 30 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ