Φεύγει το Ιόνιο και έρχεται το Αιγαίο στην Α2 !!!

Αποσύρθηκε η Δόξα Λευκάδος και ανοίγει ο δρόμος για τον Ιπποκράτη Κω!


Αλλάζει και πάλι ο… χάρτης των εθνικών πρωταθλημάτων, καθώς όπως όλα δείχνουν η Δόξα Λευκάδας δεν θα αγωνιστεί φέτος στην Α2, αλλά θα επιλέξει τη Γ’ εθνική. Μία εξέλιξη δυσάρεστη για το νησί του Ιονίου, που όμως φέρνει χαμόγελα ικανοποίησης στην αντίπερα πλευρά της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Κω.

Ο Ιπποκράτης Κω είχε ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας της νέας περιόδου, έχοντας ανοιχτό το σενάριο να αγωνιστεί στην Α2 και πλέον ο δρόμος φαίνεται να ανοίγει διάπλατα.
Στη Λευκάδα η κατάσταση είναι… συγκεχυμένη, καθώς στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε τέθηκε το ζήτημα να μην βρεθεί η ομάδα στη Γ’ εθνική, αλλά να γίνει μία ύστατη προσπάθεια, ώστε να παίξει στην Α2. Κάτι τέτοιο φάνηκε ότι δεν μπορούσε να συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες, καθώς δεν υπάρχουν λύσεις στο οικονομικό ζήτημα.

Στο νησί μόνο χαρά δεν σκόρπισε η απόφαση για τον οικειοθελή υποβιβασμό μιας ομάδας που πριν δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Basket League, και πρωταγωνιστούσε στην Α2 τα τελευταία χρόνια.

Έτσι η πρόταση του υποβιβασμού στη Γ’ εθνική κερδίζει έδαφος, φέρνοντας τον Ιπποκράτη στην Α2 και το Πευκοχώρι σε… στάση αναμονής για να πάρει κι εκείνο τον ίδιο δρόμο, εάν τα Τρίκαλα δηλώσουν επίσης αδυναμία για να αγωνιστούν στην κατηγορία.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ