"


«Συμμετοχή, Ένταξη και Κοινωνική Ευθύνη στον Παγκόσμιο Αθλητισμό» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

...ένα συνέδριο που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ σε συνεργασία με το κολέγιο Σίμονς με τη συμμετοχή μεγάλων αθλητικών club

Στην έναρξη του συνεδρίου της Βοστώνης ο Στίβεν Ορτέγκα από το Πανεπιστήμιο Harvard, μίλησε με θερμά λόγια για την κοινωνική προσφορά του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού και του διοικητικού ηγέτη της ομάδας του λιμανιού, Βαγγέλη Μαρινάκη αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στο σημαντικό συνέδριο «Συμμετοχή, Ένταξη και Κοινωνική Ευθύνη στον Παγκόσμιο Αθλητισμό». Το συνέδριο διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ σε συνεργασία με το κολέγιο Σίμονς και χορηγός είναι ο Ολυμπιακός.

Η εναρκτήρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Loeb house, το οποίο είναι ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια του Harvard. Ο Ολυμπιακός στηρίζει την πρωτοβουλία wheatherhead γύρω από την παγκόσμια ιστορία και το παρών στην χθεσινή εκδήλωση έδωσαν η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, οι Σιάτλ Σάουντερς και οι Μπόστον Ρεντ Σοξ.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Στίβεν Ορτέγα, από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, μίλησε με θερμά λόγια για την κοινωνική δράση του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα στάθηκε στην βοήθεια που προσφέρει καθημερινά ο ηγέτης του Ολυμπιακού, σε συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

«Έχω πολλούς ανθρώπους, στους οποίους θα ήθελα να αναφερθώ. Πρώτο και κύριο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό μας, τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό του, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί έκαναν εφικτό αυτό το συνέδριο.

Είναι η δουλειά των ανθρώπων στον Ολυμπιακό, όπως ο Κώστας Βερνίκος, ο Κυριάκος Δουρέκας και η Μαρία Σπαλαράκη, που έκαναν τόσο ιδιαίτερη αυτή την εκδήλωση. Αυτό θα είναι το τρίτο συνέδριό μας για τον αθλητισμό και την παγκοσμιοποίηση.

Και ο Ολυμπιακός βοήθησε ως χορηγός του πρώτου συνεδρίου, και ενίσχυσε την τελευταία σύναξη, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά και αυτή, την οποία θα κάνουμε εδώ αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ