"


Πανδαισία ποδοσφαίρου στο 1ο Τουρνουά Αναπτυξιακών ηλικιών του ΓΠΟ Καστοριάς (121 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με τεράστια επιτυχία oλοκληρώθηκε σήμερα το 1ο Τουρνουά Αναπτυξιακών ηλικιών του ΓΠΟ Καστοριάς, το Αθλητικό Κέντρο ΝΙΚΟΛΑΟΥ στη Λεύκη.
Συνολικά συμμετείχαν 10 ακαδημίες και περίπου 400 αθλητές-τριες, σε τμήματα σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες (Κ-7, Κ-9, Κ-11 και Κ-13).
Ξεχωριστό, ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσίασαν οι αγώνες των Κορασίδων που διεξήχθησαν για πρώτη φορά σε τουρνουά, με την συμμετοχή 4 Ακαδημιών, του ΓΠΟ Καστοριάς, του Μαυροχωρίου, του Βόϊου Κοζάνης, της Δράσης Τσοτυλίου και του Πήγασου Χιλιοδένδρου.
Το θετικό συμπέρασμα είναι ότι ο νομός Καστοριάς, διαθέτει αρκετό δυναμικό στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αφού αυξάνονται διαρκώς τα μικρά κορίτσια που αγαπάνε και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, όπως επίσης και οι Ακαδημίες γυναικείου ποδοσφαίρου που δημιουργούνται από τα σωματεία. Συνολικά στο διήμερο τουρνουά διεξήχθησαν 45 αγώνες, ενώ οι υπόλοιπες ακαδημίες που συμμετείχαν ήταν η Δράση Τσοτυλίου, Παναργειακός,  Πεντάβρυσος, Α.Ο. Κάστωρ,  Γραμμοχώρια, Ορεστειάδα και Νταηλάκη.
Αναβαθμισμένο και άρτιο οργανωτικά ο ΓΠΟ Καστοριάς πήρε τα εύσημα από τις ομάδες που συμμετείχαν, προπονητές, παίκτες, παράγοντες, αρχηγούς αποστολών, καθώς και φιλάθλους. Όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι από τις πολύ καλές εγκαταστάσεις, τον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που παρουσίασαν οι Ακαδημίες αλλά και την τέλεια οργάνωση, δίνοντας συγχαρητήρια στην Ακαδημία του ΓΠΟ Καστοριάς.
Μετά από όλα αυτά, το σίγουρο είναι ότι στον ΓΠΟ Καστοριάς αντλούνε δύναμη και κουράγιο για τον επόμενο χρόνο, στοχεύοντας να ανεβάσουν τον πήχη της ποιότητας του εν λόγω τουρνουά, ακόμη πιο ψηλά. Παραθέτοντας την ποιότητα και όχι το κέρδος οι προσπάθειες τους θα επικεντρωθούν στο να ανέβει ο πήχης πιο ψηλά, δίνοντας στον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής μας, όσο το δυνατό καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες, προβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ανερχόμενα ταλέντα της περιοχής μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ