"


Τα νέα των ομάδων της Γ' Εθνικής

Σε καθημερινή κινούνται βάση οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κινούνται, τόσο στη σύσταση νέων διοικητικών συμβουλίων, όσο στην ανακοίνωση προπονητών αλλά και στις ανανεώσεις και μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Ας δούμε πως έχουν κινηθεί μέχρι τώρα ορισμένες από αυτές :

 H πρώτη ομάδα που δεν κατεβαίνει στην Γ’ Εθνική!

Με το …καλημέρα έρχεται το πρώτο «κανόνι» στην Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Λέσβου, Αίγειρος Μυστεγνών γνωστοποίησε την αδυναμία συμμετοχής του στο επόμενο πρωτάθλημα!
Επικαλούμενη οικονομική δυσπραγία η διοίκηση του συλλόγου από την Μυτιλήνη γνωστοποίησε πως δεν δύναται να ανταποκριθεί στις …τσουχτερές υποχρεώσεις της κατηγορίας και όπως όλα δείχνουν θα στερηθεί την άνοδο που κέρδισε εντός αγωνιστικού χώρου.
Όπως γίνεται αντιληπτό το παράδειγμα του συγκροτήματος από το Βόρειο Αιγαίο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Αδιέξοδο και στον Νέστο!

Πλήρης αβεβαιότητα επικρατεί στα διοικητικά του Νέστου Χρυσούπολης και η συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα καθίσταται πλέον εξαιρετικά αμφίβολη.
Η παραίτηση του προέδρου Νίκου Μπουντουρίδη έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση, καθώς κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για να παραλάβει τα ηνία.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα το συγκρότημα της Καβάλας δεν θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, όπου πέρσι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον 1ο όμιλο.
Σε ότι αφορά τέλος το αγωνιστικό κομμάτι είναι χαρακτηριστικό πως κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει ακόμα ανανεώσει την συνεργασία του με τον σύλλογο.

Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
Μαγκαφίνης αντί Σφακιανάκη!


Αλλαγή σκυτάλης εξελίχθηκε στην τεχνική ηγεσία των Φαιάκων με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη να αναλαμβάνει τα ηνία του Κερκυραϊκού συλλόγου διαδεχόμενος τον Γιάννη Σφακιανάκη.
Με μια λιτή ανακοίνωση η διοίκηση της Λευκίμμης γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή όπου κοούτσαρε απόλυτα επιτυχημένα την ομάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Ο Γιάννης Σφακιανάκης οδήγησε τους νησιώτες στην παρθενική παρουσία τους στην Γ’ Εθνική, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ωστόσο η διαφορά φιλοσοφίας που αποτυπώθηκε εν όψει της νέας σεζόν, οδήγησε τις δύο πλευρές σε χωριστούς δρόμους.
Η αλλαγή σελίδας επικυρώθηκε με τον πολύπειρο Δημήτρη Μαγκαφίνη, που πέρσι καθοδήγησε την κρητική Α.Ο Παλαιοχώρας στην Γ’ Εθνική και είναι γνώστης της κατηγορίας να αναλαμβάνει το χρίσμα.


ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Εννέα ανανεώσεις και έπεται συνέχεια


Με το μέτωπο των ανανεώσεων ξεκινά ο Ερμής Αμυνταίου  τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Φλώρινας αναμένεται να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, μετά τις πολλές ανακατάξεις που τελεσφόρησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η νευραλγική θέση του προέδρου άλλαξε, ενώ νέα πρόσωπα εισήλθαν στο Δ.Σ. Ακόμα, επισημοποιήθηκε η πρόσληψη νέου προπονητή, με τον Κώστα Μαργιορίδη να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας.
Η νέα διοίκηση του Ερμή γνωστοποίησε πως συμφώνησε ήδη με εννέα παίκτες της περσινής περιόδου. Ο λόγος για τους: Περικλή Τσορλίνη, Ραφαήλ Τσολάκη, Λεωνίδα Ηλιάδη, Μέδη Χρήστο, Πάνο Κωνσταντίνο, Χαϊτίδη Παύλο, Θεοδουλίδη Δημήτρη, Δόνε Αναστάσιο και Γιορετζίδη Λευτέρ

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ
Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα


Η πρόταση πού υπάρχει για ενίσχυση της διοίκησης με νέα μέλη θα εξετασθεί εντός της εβδομάδας στην Κρανούλα, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί ισχυρότερη διοικητικά τη νέα χρονιά.
Οι μικρές εκκρεμότητες που υπάρχουν από πέρυσι κλείνουν στους Ηπειρώτες με τους ιθύνοντες να βάζουν σε πρώτο πλάνο τις ανανεώσεις των περσινών παικτών.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και τώρα αναμένεται να πραγματοποιηθούν επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννενα για την παραχώρηση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό υπό την μορφή δανεισμού.
Στη συνέχεια θα αποφασιστεί η πορεία του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρωτεύον στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ
Μια ντουζίνα ανανεώσεις στους νεοφώτιστους


Μπαράζ ανανεώσεων σημειώθηκε στα Σερβιανά με δώδεκα παίκτες από την περσινή ομάδα να υπογράφουν την επέκταση της συνεργασίας τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο!
Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Ιωαννίνων διατηρούν τον βασικό κορμό και θα πορευτούν ως επί το πλείστον με τους ίδιους ποδοσφαιριστές στην παρθενική σεζόν τους στην Γ’ Εθνική.
Συγκεκριμένα στον Θρίαμβο συνεχίσουν οι Παναγιώτης Βραχνός, Δημήτρης Γιάκος, Κώστας Διαμαντόπουλος, Μιχάλης Ηλίας, Σωτήρης Μπάλλας, Χαράλαμπος Πάκος, Κώστας Κομπίλας, Αστέριος Βύζας, Δημήτρης Σκούφης, Γιώργος Ρούκης, Ελευθέριος Γιώτης και Βασίλης Νάσης.
Ακόμα οι Ηπειρώτες, βρίσκονται μια ανάσα από την επέκταση της συνεργασίας με τους Βάιο Τσιαφίτσα και Βασίλη Παράσχη, ενώ σε πρώτο πλάνο έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις με τους Πάνο Τζίμα, Νίκο Μουζακίτη και Χρήστο Ρέψη που επίσης τράβηξαν μεγάλο «κουπί» την περσινή σεζόν.
Η έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου και οι νεοφώτιστοι θα επιδιώξουν μέχρι τότε να έχουν καλύψει όλες τις θέσεις στο έμψυχο δυναμικό.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Σιγή ιχθύος στους πρωταθλητές


Η αποχώρηση του Ανδρέα Παντζιάρα από το τεχνικό τιμ του Τηλυκράτη έπειτα από 2,5 χρόνια κοινής πλεύσης έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία των πρωταθλητών του 3ου ομίλου.
Οι επόμενες τρεις εβδομάδες ωστόσο κύλησαν δίχως να σημειωθεί κάποια εξέλιξη, γεγονός που μαρτυρά την πρωτοφανή κωλυσιεργία στα διοικητικά δρώμενα.
Όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Λευκάδας θα κινηθεί με αισθητά χαμηλότερο μπάτζετ, γεγονός που φέρνει στην πόρτα της εξόδου πολλά από τα «βαριά» ονόματα της περσινής σεζόν.
Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα, όταν και οι ιθύνοντες των πρωταθλητών θα προχωρήσουν σε συζητήσεις με τους παίκτες που στελέχωσαν την περσινή ομάδα.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ
Διατηρεί τον βασικό κορμό


Ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε θα έχει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς στον Μελιτέα Μελίτης.
Οι διοικούντες γνωστοποίησαν πως οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, καθώς η πλειοψηφία των παικτών του περσινού ρόστερ θα παραμείνουν.
Συγκεκριμένα, με εξαίρεση τους Μπερμπερίδη, Σεκουλίδη, των οποίων η ανανέωση των οποίων είναι ακόμη ανοικτή, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα συνεχίσουν!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΗ αγωνία κορυφώνεται

Ιδιαίτερα κομβικές είναι οι επόμενες μέρες στον Φούφα, καθώς ο Μακεδονικός δεν είναι ακόμα βέβαιο πως θα μετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.
Οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές έχουν «παγώσει» και ήδη οι περισσότεροι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.


ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Παραμένουν όλοι οι βασικοί


Ανανεώσεων συνέχεια είχαμε στην Παραμυθιά με το Σούλι να διατηρεί στο ρόστερ του έναν ακόμη παίκτη από την περσινή ομάδα.
Ο λόγος για τον 22χρονο Θανάση Κύργιο, που θα συνεχίζει για τρίτη σεζόν στους «πράσινους».
Ο ταλαντούχος μέσος έγινε έτσι ο όγδοος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που επεκτείνει την συνεργασία του με το συγκρότημα από την Θεσπρωτία.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ