"


Η Δημόσια Ιαπωνική Τηλεόραση (ΝΗΚ) βρίσκεται στην Ελλάδα για να καλύψει τα αυριανά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

Οι αυριανές συγκεντρώσεις για την Μακεδονία έχουν προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον. Με το θέμα των διαπραγματεύσεων για την ονομασία των Σκοπίων να έχει πάρει διαστάσεις, ξένα μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Σε συνάρτηση και με τη μεγάλη προσέλευση κόσμου που είχαν τα δύο συλλαλητήρια του χειμώνα, στην Ελλάδα βρίσκονται δημοσιογράφοι από χώρες του εξωτερικού.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, πως στη χώρα βρίσκεται συνεργείο από την Ιαπωνία, και συγκεκριμένα τη Δημόσια Ιαπωνική Τηλεόραση (ΝΗΚ), που αύριο θα καλύψει το συλλαλητήριο στην Πέλλα, και θα στείλει εικόνα στην άλλη πλευρά της υφηλίου. Παράλληλα, θα κάνει εκτενές αφιέρωμα για τους Μακεδόνες και τη σύνδεση με τα βάθη της ιστορίας καθώς  και το ζήτημα της Μακεδονίας.

Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για αύριο το απόγευμα σε 21 πόλεις της χώρας, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο κόσμος θα συγκεντρωθεί σε δρόμους και πλατείες στις παρακάτω περιοχές: Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδο, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα.

ΠΗΓΗ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ