"


Επίσκεψη της κωπηλατικής ομάδας του πανεπιστημίου Grand Valley State University των Η.Π.Α.

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι κωπηλάτες και ο προπονητής John Michael Bancheri της κωπηλατικής ομάδας του πανεπιστημίου Grand Valley State University των Η.Π.Α. στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Η ομάδα από τις Η.Π.Α. βρίσκονταν για μια βδομάδα περίπου και προπονούνταν στο χώρο του ΔΗ.ΝΑ.Κ. με τη συνδρομή σκαφών και του βαν του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Οι νεαροί αθλητές και ο ιταλικής καταγωγής προπονητής τους ξεναγήθηκαν στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ. από μέλη του Δ.Σ. και τον προπονητή κ. Μιχαηλίδη, μένοντας εντυπωσιασμένοι από την ιστορική παρουσία του Ομίλου στα κωπηλατικά δρώμενα της Ελλάδας, αλλά και παγκοσμίως.

Στην επίσκεψη τους αυτή είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σημαία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Ολυμπιονίκη, κ. Γιαζιτζίδου Χριστίνα, να συνομιλήσουν μαζί της και με τους υπόλοιπους αθλητές και παράγοντες του Ομίλου, εκφράζοντας το θαυμασμό τους για τα επιτεύγματα που έχουν επιτευχθεί στα 60 χρόνια παρουσίας του Ομίλου.

Οι δύο κωπηλατικοί οργανισμοί αντάλλαξαν δώρα και έδωσαν υπόσχεση για μελλοντική συνάντηση, ξανά στην Καστοριά, με ακόμα μεγαλύτερη αποστολή από αυτή των 29 ατόμων που είχε στην τρέχουσα επίσκεψη το αμερικανικό πανεπιστήμιο. Η αμερικανική αποστολή ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Ν.Ο.Κ. για την τεράστια βοήθεια που τους προσέφερε, προκειμένου να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους αγώνες του Henley Royal Regatta.

Δείτε εδώ  χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ