"


Όλα έτοιμα για το 2ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου και Αναπτυξιακών ηλικιών του ΓΠΟ Καστοριάς

Απονομές, βραβεύσεις, συναυλία και πολλές εκπλήξεις

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το 2ο Τουρνουά  Γυναικείου Ποδοσφαίρου και 1ο Αναπτυξιακών ηλικιών, που θα διοργανώσει ο ΓΠΟ Καστοριάς,το σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου με τη συμμετοχή και άλλων ομάδων στο Αθλητικό Κέντρο "Νικολάου" στην Λεύκη.
Σέντρα στην  γιορτή ποδοσφαίρου θα δώσουν σήμερα Σάββατο οι ακαδημίες ποδοσφαίρου : Παναργειακός, Α.Σ. Πενταβρύσου, Α.Ο. Κάστωρ, Α.Ε. Γραμμοχωρίων Α.Σ. Νταηλάκη, από ώρες 10:30-14:00.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΟΚ και SCENDERBEU ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 16:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες γυναικείου ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή τριών ομάδων, όπως του διοργανωτή ΓΠΟ Καστοριάς, του ΠΑΟΚ και της Αλβανικής SCENDERBEU. Οι τρείς ομάδες θα δώσουν από ένα ματς διάρκειας 50 λεπτών (δύο 25λεπτα), ενώ οι αγώνες με το ίδιο σύστημα θα επαναληφθούν και το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα αναδειχθεί νικήτρια του τουρνουά.

Το πρόγραμμα των αγώνων
16:00 ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ vs SKENDERBEU
17:15 SKENDERBEU vs ΠΑΟΚ
18:30 ΠΑΟΚ vs ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

                     Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Κ. Αντωνίου θα απονέμει το κύπελλο και τα μετάλλια  
                                                             στην πρωταθλήτρια ομάδα της Καστοριάς
Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθούν απονομές και βραβεύσεις, ενώ οι διοργανωτές υπόσχονται  και αρκετές εκπλήξεις. Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση περιλαμβάνει την απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα Γ’ Εθνικής ΓΠΟ Καστοριάς για την άνοδό του στη Β’ Εθνική, με τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου να κάνει την σημαντική αυτή απονομή.

                                           Θα τιμηθούν Αφεντουλίδης, Παράσχος, Τζιάρα και Καλλιθέα
Στη συνέχεια η διοίκηση του συλλόγου θα βραβεύσει δύο μεγάλες μορφές του Καστοριανού ποδοσφαίρου για την τεράστια προσφορά τους. Τον Ανέστη Αφεντουλίδη και τον Γιώργο Παράσχο, ενώ τιμητική πλακέτα θα απονέμουν και στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Επίσης, αναμνηστική πλακέτα θα απονεμηθεί και στην μία εκ των τριών αρχηγών της ομάδας, τη Νικόλ Τζιάρα, για την κατάκτηση της πρώτης σκόρερ στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής  με 15 γκολ
Παράλληλα, θα απονεμηθούν και πλακέτες και σε άλλους ανθρώπους για την σημαντική συμβολή τους στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος στα δύο χρόνια ιστορίας του από την ίδρυσή του.
Μετά τις απονομές θα απολαύσουμε τα «Οκταβάκια» του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βασίλης Δόικος», ενώ κατά την διάρκεια των απονομών και μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και υπό τους ήχους του ύμνου του συλλόγου και βεγγαλικών θα προβάλλονται σε προτζέκτορα όλοι οι χορηγοί της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια τη… σκυτάλη θα πάρει το μουσικό συγκρότημα "Δυο Ζωές", το οποίο ως γνωστόν διασκεύασε τον ύμνο του ΓΠΟ Καστοριάς.
Τέλος, καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων  οι φίλαθλοι εκτός από το θέαμα των αγώνων, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν σουβλάκια και λουκάνικα από τις ψησταριές που θα υπάρχουν καθώς και ποτά.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ