"


Με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της ΑΕ Γραμμοχωρίων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο των Μανιάκων, όπου στον ξέφρενο ρυθμό της παιδικής αθωότητας και των ποδοσφαιρικών οραμάτων, οι 300 περίπου λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές πλημμύρισαν το γήπεδο και τις εξέδρες.
Το Μανιάκοι πραγματικά γιόρτασε το ποδόσφαιρο, με μια γιορτή η οποία ήταν κάτι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των διοργανωτών. Ομολογουμένως, οι εμπνευστές και δημιουργοί του εν λόγω εγχειρήματος θα πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την διοργάνωση.
Εκατοντάδες χαμογελαστά πρόσωπα και χαρούμενες φατσούλες, επευφημίες από προπονητές και γονείς, ήταν η ατμόσφαιρα που συναντούσε κανείς κατά τη διάρκεια του διήμερου τουρνουά.Τα παιδιά ακούραστα, όχι μόνο το χάρηκαν, αλλά έδειξαν και τον καλύτερο εαυτό τους, ειδικά με τους πανηγυρισμούς στα γκολ που πετύχαιναν.

Συνολικά στο 1ο Τουρνουά της ΑΕ Γραμμοχωρίων συμμετείχαν 13 Ακαδημίες και περίπου 300 παιδιά  των κατηγοριών δίνοντας  τον καλύτερό εαυτό τους και παρουσίασαν το ταλέντο τους, σε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.

Τα ηλικιακά τμήματα που συμμετείχαν ήταν μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό) και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει και πως το άθλημα ποδόσφαιρο έχει γερές βάσεις.
Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ευχαριστήθηκαν στην κυριολεξία την συμμετοχή τους στο τουρνουά, ενώ όλες οι ομάδες που συμμετείχαν είχαν να λένε για την φιλοξενία και την άρτια οργάνωση, δίνοντας τα συγχαρητήριά τους στους διοργανωτές της ΑΕ Γραμμοχωρίων.

Οι ακαδημίες που συμμετείχαν ήταν :  Μαυροχώρι, Γραμμοχώρια, Νταηλάκη, Κορησός, Ορεστειάδα, Καλλιθέα, Πήγασος Χιλιοδένδρου, Πεντάβρυσος, Ελπίδες, ενώ άλλες τρεις ακαδημίες ήταν εκτός Καστοριάς, όπως η ΑΕ Νέας Σελεύκειας Ηγουμενίτσας, η Δράση Τσοτυλίου και η ΑΠΒ Νεάπολης.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ