Αυτή είναι η νέα διευρυμένη (11μελής) διοίκηση του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα 5 Ιουνίου 2018 οι εκλογές του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, όπως αποδεικνύεται και από την αυξημένη συμμετοχή σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές (7,4%).
Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με μια σειρά από αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 2018 σηματοδοτούν την απαρχή μιας νέας πορείας για την αντιμετώπιση κρίσιμων και πολύ σημαντικών ζητημάτων του κλάδου. Πορεία που θα χαρακτηρίζεται από πολλές πρωτοβουλίες για κοινή συμπόρευση όλων των γουνοποιών αλλά και αντίστοιχες καινοτομίες που θα απαντούν στις απαιτήσεις των καιρών.


Ο ΣΕΓ από την αρχή της ίδρυσης του και βάση της αντίληψης του εγκαινίασε την κυκλική προεδρία, το να μην υπάρχουν αντίπαλα ψηφοδέλτια και ομάδες αλλά όλοι οι συνάδελφοι να είναι αυτοδικαίως υποψήφιοι για το Δ/Σ.
Έτσι το επόμενο Δ/Σ συνεχίζοντας την πορεία αυτή θα είναι ένα διευρυμένο σώμα στο οποίο θα συμμετέχουν όσοι έχουν σήμερα εκλεγεί αλλά και όλοι οι παλιότεροι πρόεδροι του ΣΕΓ.

Με αποφασιστικότητα και θέληση σηματοδοτούμε μια νέα αρχή τα τεράστια θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και ο τόπος μας απαιτούν τη συστράτευση όλων μας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.

Ο ΣΕΓ με τις σημερινές εκλογές και τις αντίστοιχες αποφάσεις σηματοδοτεί ένα παράδειγμα συστράτευσης που ελπίζουμε ότι θα βρει την αντίστοιχη ανταπόκριση από όλους τους φορείς.


Να σημειωθεί ότι από τους 11 εκλεγέντες ο Δημήτρης Καρανικόλας και ο Γκόγκας Θεόδωρος εκλέγονται για πρώτη φορά στο  Δ/Σ.

Eκλέχτηκαν οι εξής :

Α. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1.  Καρανικόλας Δημήτριος

2.  Σαλαγιάννης Κωνσταντίνος

3.  Μαλεγκάνος Αθανάσιος

4.  Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

5.  Δίτσιος Ναούμ

6.  Γκόγκας Θεόδωρος

7.  Κουτσουλιώτας Μηνάς

8.  Μιχαλόπουλος Νικόλαος

9.  Λαγγιώτης Θωμάς

10. Σαμαράς Ιωάννης

11. Τσιουχαδάρης Δημήτριος

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ:

1.  Δίτσιος Ναούμ
2.  Καρανικόλας Δημήτριος
3.  Γκόγκας Θεόδωρος

Εντός των ημερών το νέο Δ/Σ θα συγκροτηθεί σε σώμα για την επόμενη τριετία.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ