"


Άνετη και τσαχπίνα η Δόξα Αμπελοκήπων

Το sentranews.gr συνεχίζει την ανασκόπηση πρωταθλήματος Α' κατηγορίας ΕΠΣ με την πορεία των ομάδων.
Οι μαυραετοί κλείδωσαν από νωρίς την εύκολη παραμονή και στη συνέχεια αγωνιζόμενοι δίχως άγχος κατέγραψαν θετικές εμφανίσεις.
Ο συνδυασμός εμπειρίας και ελπιδοφόρων παικτών αποδείχθηκε πετυχημένος με το φινάλε της σεζόν να αφήνει διάχυτη την αίσθηση της ικανοποίησης.
Η “Δόξα” στηρίχθηκε σε πολύ μεγάλο ποσοστό εκτός έδρας (6 νίκες, 2 ισοπαλίες), ενώ αντίθετα παρουσιάστηκε αποδυναμωμένη στις εντός έδρας αναμετρήσεις της (3 νίκες, 4 ισοπαλίες, 6 ήττες), με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (-10) σημειώνοντας 41 γκολ έναντι 51 που δέχθηκε.
                                          Ο Ορέστης Περσίδης "καθάρισε" την μπουγάδα
Η... αιχμή του δόρατος της Δόξας, έβγαλε το όπλο του και "πυροβόλησε" δέκα φορές, για την όγδοη κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος.
Ο λόγος για τον Ορφέα Περσίδη, που ήταν ο μοναδικός που σημείωσε διψήφιο αριθμό τερμάτων (10) και τα γκολ του συνεισέφεραν για το πλασάρισμα στην οχτάδα, που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένο για τους Αμπελόκηπους.
Αρκετά πιο χαμηλά, με έξι γκολ, ο Λάζαρος Τρυφόπουλος ήταν ο επόμενος συμπαίκτης του που τον ακολούθησε στην παραγωγικότητα της Δόξας. Ακολουθούν με 4 γκολ οι Ντίμτσιος και Μιχαλόπουλος Χ., με δύο οι Ευαγγελίδης και Μελισσανίδης και από ένα οι Μπίζογλου, Στρογγυλός, Χριστοδούλου, Γουγούσης, Βαενάς, Ηλιόπουλος και Ζυγούρας.
                                                           Εν αναμονή της επόμενης μέρας
Η ανεύρεση νέου προπονητή αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα στη “Δόξα”. Έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν οι δρόμοι με τον Γιώργο Τομόπουλο χώρισαν και η έλευση του νέου τεχνικού θα καθορίσει τους στόχους και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Όπως όλα δείχνουν οι Αμπελόκηποι θα κοιτάξουν να ξεμπλέξουν νωρίς από …περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό και αμέσως μετά να επιδιώξουν ένα καλό πλασάρισμα στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ