"


Επετειακό και με αέρα ανανέωσης το φετινό 40o River Party στο Νεστόριο

Αέρας ανανέωσης με αρκετές αλλαγές στη διοργάνωση του φετινού River Party στο Νεστόριο.
Το φετινό River Party γιορτάζει τα 40 του χρόνια! Το φεστιβάλ-θεσμός φέτος προβλέπεται να είναι επετειακό, κάτι στο οποίο θα συμβάλει και η αλλαγή στην εταιρία διαχείρισης της όλης διοργάνωσης.

Το νέο team που έχει να αναλάβει να βγάλει εις πέρας την φετινή διοργάνωση, προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι καινούριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο προσδιορισμός και το όνομα που έχει δοθεί στη φετινή διοργάνωση, έχει να κάνει με μια λέξη: το reborn, δηλαδή ότι ο θεσμός ξαναγεννιέται!

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία. Υπάρχουν νέα δεδομένα για το φετινό River Party τα οποία έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα του φεστιβάλ και όχι μόνο: Νέα ονόματα, αρκετά shows, αλλαγές στους χώρους, στη διαρρύθμιση και στην όλη χωροταξική λειτουργία, καθώς επίσης και πολλές εκπλήξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επισκέπτες του φετινού River Party, παλιοί και νέοι, θα αντιληφθούν την αίσθηση του reborn της φετινής διοργάνωσης!

Η πολυσυλλεκτικότητα και ο αέρας ανανέωσης που προσπαθούν να δώσουν οι διοργανωτές θα είναι κάτι εμφανές στους λάτρεις όλα αυτά τα χρόνια του River Party.

Μείνετε συντονισμένοι, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθεί όλο ανανεωμένο πρόγραμμα του φεστιβάλ-θεσμού για τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο…






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ