"


Τουρίστρια ξυρίζει τα πόδια της σε πισίνα γεμάτη κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ

Οι διακοπές είναι η περίοδος του έτους που ξεχνάμε τις έγνοιες, γινόμαστε πιο ανέμελοι και απολαμβάνουμε την ελευθερία που μας χαρίζει ο ελεύθερος χρόνος και η καλοκαιρία.

Μερικοί βέβαια αισθάνονται λίγο πιο… ελεύθεροι απ’ όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να παραβαίνουν κάποιους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς στην αλληλεπίδρασή τους με άλλους παραθεριστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια τουρίστρια στη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία αποφάσισε να ξυρίσει τα πόδια της μέσα σε μια πισίνα γεμάτη κόσμο. Ένας αηδιασμένος αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του και πόσταρε το βίντεο στα social media, εξοργισμένος με τη συμπεριφορά της γυναίκας.
Όπως μπορεί κανείς να δει στο κλιπ, λίγα μέτρα μακριά από τη γυναίκα κολυμπούν παιδιά που μπαινοβγάζουν το κεφάλι τους στο νερό.



Παραδόξως, ο μόνος που φαίνεται να ενοχλείται από την ανάρμοστη συμπεριφορά της γυναίκας είναι το άτομο που τραβά το βίντεο, αφού οι υπόλοιποι δεν της λένε τίποτε, ούτε καν την κοιτούν. Το κλιπ έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και σχόλια στα social media. «Σκέψου να καταπιείς κατά λάθος νερό σε αυτήν την πισίνα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος εξέφρασε απορία που μια γυναίκα η οποία αδιαφορεί τόσο εμφανώς για την γνώμη των άλλων, ενδιαφέρεται τελικά για την τριχοφυΐα των ποδιών της!

ΠΗΓΗ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ