"


Το Sand Cat εξοπλισμένο με αντιαρματικά βλήματα Spike NLOS είναι το νέο υπερόπλο του Ισραήλ - ΒΙΝΤΕΟ

Το νέο θωρακισμένο όχημα φορέα αντιαρματικών πυραύλων SandCat παρουσίασε η ισραηλινή εταιρεία Plasan.
H εταιρεία δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το νέο όχημα που ονομάζεται Sand Cat είναι κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά και είναι εξοπλισμένο με τέσσερα έτοιμα προς χρήση αντιαρματικά βλήματα Spike NLOS της εταιρείας Rafael .
Διαθέτει επίσης ολοκληρωμένο σύστημα εντοπισμού στόχων το οποίο αποτελείται από ένα ηλεκτρο-οπτικό σύστημα ημέρας/νύκτας και το κέντρο ελέγχου των αισθητήρων και των πυραύλων.
Το νέο όχημα ονομάζεται Sand Cat είναι κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά είναι εξοπλισμένο με τέσσερα έτοιμα προς χρήση αντιαρματικά βλήματα Spike NLOS της εταιρείας Rafael και οκτώ ακόμη σε αποθήκευση, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εντοπισμού στόχων το οποίο αποτελείται από ένα ηλεκτρο-οπτικό σύστημα ημέρας/νύκτας και το κέντρο ελέγχου των αισθητήρων και των πυραύλων.
Ο πύραυλος Spike NLOS δύναται να πλήξει στόχους σε απόσταση 25 χλμ με απόλυτη ακρίβεια, αφού ο χειριστής μπορεί να παρέμβει στην τελική φάση της πτήσης του πυραύλου προς το στόχο αξιοποιώντας το ηλεκτροπτικό αισθητήρα που διαθέτει ο πύραυλος.
To νέο τεθωρακισμένο αναμένεται να παρουσιαστεί στην αμυντική έκθεση Eurosatory 2018 που θα λάβει χώρα στο Παρίσι τον Ιούνιο.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία:

ΠΗΓΗ



 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ