"


Χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα στο Run Greece Καστοριάς 2018 - ΣΕΙΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ να είναι ιδανικός για αθλητισμό, περισσότεροι από 2.700 δρομείς συμμετείχαν στο 6ο Run Greece Καστοριάς
που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στην πόλη μας σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Καστοριανοί και επισκέπτες είχαν κατακλύσει από νωρίς την περιοχή της νότιας κυρίως παραλίας και η όλη διοργάνωση εξελίχθηκε σε μια πραγματική γιορτή του μαζικού αθλη-τισμού.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ο Αγώνας Run Greece στην Καστοριά αγκαλιάστηκε από όλους τους φορείς της πόλης και της Περιφέρειας, δίνοντας την ευκαιρία για άθληση, γνωριμία με τον αθλητισμό, κοινωνικοποίηση και διασκέδαση και αυτό το επιβεβαιώνουν τα χιλιάδες χαμόγελα μικρών και μεγάλων που συμμετείχαν στους αγώνες των 5, 10 χιλ. καθώς και τον ημιμαραθώνιο των 21 χιλ. την ώρα που οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές.
Eπαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας έδωσαν και φέτος ραντεβού στην γραμμή εκκίνησης στην Περιφέρεια Καστοριάς. 
Το RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι μία γιορτή αθλητισμού, ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Είναι ένας μαζικός αγώνας δρόμου διαφορετικός, όπου επαγγελ-ματίες αλλά και ερασιτέχνες δρομείς συμμετέχουν έχοντας ως κίνητρο την επίδοση, τη χαρά της προσπάθειας και της προσφοράς

Η πόλη της Καστοριάς κάθε χρόνο αποδεικνύει πως αγαπάει τον αθλητισμό, κάτι που έδειξε και φέτος. Φέτος οι συμμε-τοχές ξεπέρασαν τις 2.700, αριθμός που έδειξε τη δυναμική της πόλης, την αγάπη των πολιτών για την άθληση και έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στους διοργανωτές.
Ιδιαίτερα σημαντική όμως, ήταν και η βοήθεια των 200 και πλέον περίπου εθελοντών, Συλλόγων, της Αστυνομίας, του Νοσοκομείου, του Στρατού κ.α.

Νίκες Καστοριανών
Στον ημιμαραθώνιο ανδρών στην πρώτη θέση τερμάτισε, ο Κωνσταντίνος Πανταζής από την Καστοριά με χρόνο 1:18:28, ενώ ο Γιώργος Αυγερινός από το Άργος Ορεστικό κατετάγη 1ος στον αγώνα των 5 χιλ. με χρόνο 00:17:29. Επίσης, για μία ακόμη χρονιά η Σόνια Τσεκίνη από την Καστοριά, τερμάτισε στην 1η θέση στον αγώνα των 10 χιλ. γυναικών με χρόνο  00:38:16 και ταυτόχρονα 3η στη γενική κατάταξη. 
Οι αγώνες του Run Greece 2016 φιλοξενούνται σε έξι πόλεις όπου προηγήθηκαν η Λάρισα, το Ηράκλειο και προχθές η Καστοριά, ενώ τη... σκυτάλη θα πάρουν τα Ιωάννινα στις 21 Μαΐου, η Αλεξανδρούπολη στις 24 Σεπτεμβρίου και η Πάτρα στις 8 Οκτωβρίου.
Αποτελέσματα:
Ημιμαραθώνιος
Ανδρών
1ος Πανταζής Κώστας (Καστοριά)
2ος Κουτσουμπίδης Δημήτριος
3ος Μπέλλος Βασίλειος

Γυναικών
1η Γεργίδου Φανή
2η Χαραλαμπίδου Άννα-Μαρία
3η Κουμιρτσάρσκα Έλλη

10 χλμ
Ανδρών
1ος Τσικούρας Νίκος
2ος Καπετάνος Λάζαρος
3ος Κουσίδης Ιερεμίας

Γυναικών
1η Τσεκίνη Σόνια
2η Τσαλοκώστα Δήμητρα
3η Νίκου Ευαγγελία

5 χλμ
Ανδρών
1ος Αυγερινός Γεώργιος
2ος Νεοφώτιστος Νικόλαος
3ος Παπαγιάννης Αλέξανδρος

Γυναικών
1η Αναστασιάδου Ευαγγελία
2η Βελλή Μαρία
3η Καραπίκα Χριστίνα





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ