"


Instagram: Πώς θα κατεβάσετε τα δεδομένα σας και πώς θα κάνετε μαζικό upload stories

Το Instagram έχει φέρει νέες δυνατότητες στους χρήστες του τις τελευταίες μέρες. Μία σημαντική προσθήκη είναι η δυνατότητα download όλων των φωτογραφιών και των δεδομένων σας, ενώ προστίθεται πλέον και το μαζικό ανέβασμα stories.
Πώς θα κατεβάσετε τα δεδομένα σας από το Instagram Το νέο data download tool είναι, προς το παρόν, διαθέσιμο μόνο στο web, αλλά θα είναι σύντομα προσβάσιμο και από iOS και Android users.



Στο "Edit Profile" και, επιλέγοντας "Privacy and Security" και έπειτα "Data Download", έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αίτημα λήψης των δεδομένων σας (Request Download) βάζοντας το email σας, ώστε να σας αποσταλεί ένα αρχείο με τις φωτογραφίες, τα σχόλια, τις πληροφορίες του profile σας κ.ά. Όπως σημειώνεται από το Instagram, η αποστολή μπορεί να καθυστερήσει έως και 48 ώρες.

Πώς μπορείτε να κάνετε μαζικό upload των stories;

Όμως, το Instagram επιτρέπει πλέον και το μαζικό upload των stories, προσφέροντας μία διευκόλυνση σ' αυτούς που χρησιμοποιούν αρκετά το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Έτσι, πλέον, έχετε τη δυνατότητα να ανεβάζετε πολλαπλές φωτογραφίες και videos, ταυτόχρονα.

Πώς μπορείτε να κάνετε το μαζικό upload; Επιλέγοντας να ανεβάσετε media, θα δείτε πλέον ένα νέο εικονίδιο στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σας. Πατήστε το και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε έως 10 φωτογραφίες ή videos από την gallery σας. Κατόπιν, στην edit screen θα δείτε ένα preview των media που επιλέξατε και, κατόπιν, μπορείτε να επιλέξετε το καθένα από αυτά και να το επεξεργαστείτε με stickers, κείμενο και ό,τι άλλο χρησιμοποιείτε στα Stories. Όταν τελειώσετε, όλα σας τα stories ανεβαίνουν ταυτόχρονα, με τη σειρά που τα είχατε επιλέξει.

πηγή




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ