"


Συναντήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς
Με αφορμή το 13ο Συνέδριο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ στην Αθήνα μέλη της ένωσης μας είχαν την ευκαιρία πραγματοποίησης διάφορων συναντήσεων.

Αναλυτικά:
-Με τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγο Καραμαλάκη Μιχαήλ


-Με τον Προϊστάμενο του κλάδου Οικονομικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγο Ντζιοβάρα Παναγιώτη

-Με τον βοηθό Επιτελάρχη Υποστράτηγο Τηλελή Γεώργιο

-Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μπακαλάρο Γεώργιο στο Ίδρυμα «ΕΞΟΧΕΣ»

-Με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Πολύζο Δημήτριο στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού καθώς και στο ΑΕΑ/Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Μας έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις κρατήσεις στο νέο μισθολόγιο και πιθανόν από τη νέα μισθοδοσία θα υπάρχει εφαρμογή που θα αναφέρει το ποσό που οφείλει ο κάθε συνάδελφος στο κάθε ταμείο.

Όσον αφορά το θέμα των υπομνημάτων υπήρξε υπόσχεση πως το προσεχές διάστημα και στο πρόγραμμα «ΑΣΠΙΔΑ 2» θα καταβάλλονται παγίες της τάξεως του 80% της συνολικής αποζημίωσης.

Για πολλοστή φορά υποβάλαμε τα αιτήματα μας για την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και μας ανέφεραν πως για το επόμενο έτος βρίσκονται σε εξέλιξη επτά διαγωνισμοί και θα χορηγηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, οχήματα, κάμερες, αλεξίσφαιρα κ.α

Στην Τεχνική Υπηρεσία καταθέσαμε εκ’ νέου αίτημα για την τοποθέτηση container στο Τ.Σ.Φ Μες/μίας για χρήση αρχείου, χορήγηση επίπλων, γραφείων, ερμαρίων για όλα τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης του νομού Καστοριάς τα οποία είδη δρομολογούνται.

Για την υπόθεση των νυχτερινών έγινε συνάντηση με τους νομικούς και αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να κατατεθεί αίτημα προς το Συνήγορο του Πολίτη και με το που θα τελεσιδικίσουν όλες οι υποθέσεις που μας αφορούν να στραφούμε στο Διεθνές Δικαστήριο.

Επίσης η Ένωση μας έδωσε το παρόν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της παράνομης κράτησης των δύο Ελλήνων Αξιωματικών που κρατούνται στις φυλακές Ανδριανούπολης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Παπουτσίδης Κυριάκος
Ο Γεν. Γραμματέας Ιωάννου Δημήτριος
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ