"


Τα εγκαίνια του “ΦροντίΖΩ” - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα εγκαίνια του νέου γραφείου παροχής υπηρεσιών υγείας “ΦροντίΖΩ” βρεθήκαμε την Κυριακή 20 Μαΐου. 
Η κορδέλα κόπηκε και γνωρίσαμε επίσημα τις παροχές του νέου αυτού εγχειρήματος στο νομό μας. 

Παρέχοντας νοσηλευτικές υπηρεσίες κατ’ οίκον υψηλής ποιότητας από έμπειρους και άριστα καταρτισμένους νοσηλευτές, το “ΦροντίΖΩ” ήρθε για να μείνει.
Πλέον η φροντίδα των αγαπημένων μας προσώπων βρίσκεται σε “καλά χέρια” μιας και παρέχεται πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε ηλικιωμένου αλλά και ασθενούς 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο.  

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται από νοσηλευτές και εξειδικευμένους στο είδος τους συνεργάτες  οι οποίοι χάρη στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την εμπειρία τους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σε κλινήρης ασθενείς και μη, ότι είναι απαραίτητο για την προαγωγή της υγείας τους. Στόχος της ομάδας μας είναι να συμβάλλει με το καλύτερο δυνατό τρόπο στη διευκόλυνση της καθημερινότητας σε κατακεκλιμένους ασθενείς. Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχει η κατ’ οίκον νοσηλεία είναι:



Αιμοληψία και μεταφορά δείγματος

Συλλογή ούρων ή άλλων βιολογικών υγρών και μεταφορά δείγματος

Χορήγηση φαρμάκου υποδόρια και ενδομυϊκά

Ενδοφλέβια χορήγηση φαρμάκων και ορού

Φροντίδα στομίων και εκπαίδευση (κωλοστομίες, ουρητηροστομίες κ.α)

Αλλαγή και περιποίηση τραύματος

Πρόληψη και φροντίδα κατάκλισης

Υποκλυσμός

Καθετηριασμός και πλύσεις ουροδόχου κύστης

Περιποίηση εγκαυμάτων

Παρεντερική σίτιση

Ατομική υγιεινή κλινήρη ασθενούς

Φροντίδα κλινήρη ασθενούς

Εκπαίδευση ασθενούς

Η αρμονική συνεργασίας με τον  “ιατρικό κόσμο” του νομού παρέχει στους ασθενείς  μια δικλείδα ασφαλείας για ότι συμπτωματολογία παρουσιαστεί. Η έγκαιρη αντιμετώπιση της από το έμπειρο προσωπικό βελτιώνει τη γενική κλινική εικόνα έχοντας ταχύτατη ανάρρωση.

Έκτος από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες, το ΦροντίΖΩ εξειδικεύεται στην  αναλγητική μάλαξη, η οποία ενδείκνυται σε περιπτώσεις χρόνιων μυοσκελετικών πόνων. Επιπλέον αναδείξανε τη σημασία της μάλαξης σε κλινήρης ασθενείς (κατάκοιτους).

Οφέλη της μάλαξης σε κλινήρης ασθενείς:

ενίσχυση μικροκυκλοφορίας

πρόληψη κατακλήσεων

μυική ενδυνάμωση

λεμφική αποσυμφόριση

αποσυμφόριση αναπνευστικού

Προσεχώς στο χωρο  θα παρέχονται υπηρεσίες ποδολογίας. Ένας νέος κλάδος στο χώρο των παραϊατρικών στην Ελλάδα. Ένας κλάδος που ασχολείται  αποκλειστικά με το άκρο πόδι και την αποκατάσταση αυτού. Καταστάσεις όπως:




Ονυχοκρύπτωση







Μασάζ
Αντιμετωπίζονται όλες οι δύσκολες καταστάσεις συμβάλλοντας δραστικά και άμεσα στην ανακούφιση του ασθενούς από τον πόνο αλλά και στην ψυχολογική του ανάταση λόγο του άρτιου καλλωπιστικού αποτελέσματος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να ενημερώνετε συνεχώς το κοινό για ότι αφορά την υγεία τους ή για ότι θα μπορούσαν να κάνουν για να βελτιώσουν την κατάσταση της . Να τονίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα η σημασίας της γνώσης για οτι τους ταλαιπωρεί  αλλά και να τους αποτρέψει από τον άδικο πανικό ο οποίος προέρχεται απο την ημιμάθεια και την παραπληροφόρηση. Το “ΦροντίΖΩ” διοργανώνει συνεχώς ημερίδες με γενική θεματολογία σε διάφορες δομές της πόλης (ΚΑΠΗ, Παιδικοί σταθμοί, Βιβλιοθήκες, Σύλλογοι).  Απώτερος στόχος αυτής της προσπάθειας να συμβάλει στην προαγωγή όχι μόνο της ιδιωτικής αλλά και της δημόσιας υγείας.

Για όλες τις δράσεις του “ΦροντίΖΩ” μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα www.frodizw.gr , από το facebook, από τις αντίστοιχες δομές και στα τηλέφωνα 2467 50 61 91 & 6959224111Επίσης μπορείτε να θέσετε τις απορίες αλλά και τις προτάσεις σας στο info@frodizw.gr

Καλωσορίζουμε λοιπόν το “ΦροντίΖΩ” στην πόλη μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές!

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ