"


Πρόβα τίτλου για τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας

Αγκαλιά με τον τίτλο η Καλλιθέα, θρίλερ στη μάχη της παραμονής!

Η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς «ΕΛΑΣΤΙΚΑ/ΖΑΝΤΕΣ ΛΙΑΧΟΠΟΥΛΟΣ» ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με τον φετινό πρωταθλητή,
ενώ ταυτόχρονα έμπλεξε περισσότερο τα πράγματα σε ότι αφορά την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.
Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών και λυγίζοντας την αντίσταση της μαχητικής Ομόνοιας Βογατσικού με 1-0 ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για την Γ' Εθνική.
Οι επίδοξοι πρωταθλητές κρατούν μόνο το αποτέλεσμα, καθώς η απόδοσή τους δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που ωστόσο γρήγορα θα ξεχαστεί.
Το ψυχωμένο Νταηλάκη υποχρέωσε την Πολυκάρπη σε εκτός προγράμματος ισοπαλία με το 2-2 να κολακεύει ιδιαίτερα τον Ηρακλή, ο οποίος πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις.
Ο Παναργειακός ξέσπασε με δώδεκα γκολ απέναντι στο Καλοχώρι, που ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος μέσα στην έδρα του με 1-12.
Συνέχεια στις επιτυχίες με εντυπωσιακό τρόπο έδωσε η Αστραπή που σημείωσε την 15η φετινή της νίκη και παρέμεινε στην τρίτη θέση συντρίβοντας με 5-0 τον Κάστορα στη Μεσοποταμία.
Τα Γραμμοχώρια μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι σωτηρίας με το Χιλιόδενδρο επιβάλλοντας πλήρως την κυριαρχία τους με 4-0 κόντρα στον Κεραυνό. Με τον τρόπο αυτό τα "ελάφια" προσπέρασαν τον αντίπαλό τους στον βαθμολογικό πίνακα, υπερκαλύπτοντας παράλληλα και την ήττα με 4-1 από τον πρώτο αγώνα!
Σπουδαίο διπλό μέσα στο Μαυροχώρι σημείωσε η Δόξα Αμπελοκήπων κερδίζοντας με 1-0 τον απογοητευτικό Γράμμο. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν αήττητοι για έκτο σερί ματς και "ψηλώνουν" διαρκώς στον βαθμολογικό πίνακα.
Τέλος, στην Κορησό η Δόξα απέδειξε πως δεν κάνει …εκπτώσεις και λυγίζοντας την αντίσταση του Κρόνου με 1-0 έβαλε σε μπελάδες το νεανικό συγκρότημα του Παναγιώτη Μπαμπούλη.



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ